Het opleidingsinstituut voor bruidsstylisten

BARON ACADEMY

Alle

CURSUSSEN

Eigenaresse & Docent

KELLY BARON

Als je het mij vraagt is er voor kleuren een recept, bestaat er een leidraad voor knippen en gaat het om het juiste patronen systeem wanneer er wordt gepraat over Bruidskapsels.

Mijn naam is Kelly Baron en ik ben de eigenaresse/ educator van Baron Academy en Succesvolle Bruidsstyliste, hét online business programma, om ook als succesvolle bruidsstyliste goed te kunnen ondernemen. Tevens ben ik sinds 2020 zeer trots om geselecteerd te zijn als Keune Ambassadeur.


Ik heb een groot aanbod aan trainingen zodat er altijd iets passends is voor je, of je nu beginnend bent of al vele jaren in het vak zit, je bent van harte welkom! Ben je onzeker over bepaalde handelingen, wil je graag meer geïnspireerd worden, alles is mogelijk. Door mijn 14 jaar ervaring in de haar- en make-up wereld ben ik tevens vaktechnisch op de hoogte van de nieuwste trends rondom bruidsstyling.

Alle

WORKSHOPS

Ebook

SUCCESVOLLE bruidsstyliste

Je kunt op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan meteen gratis mijn e-Book Circle of the Bride waarin ik je alvast een voorproefje geef over hoe onze werkwijze eruit ziet en dus ons succes bepaald wordt.

Alle voordelen

Waarom kiezen voor Baron Academy?

Heb ik je nog niet (genoeg) overtuigd van mijn kunnen?
Dít is waarom jij, als aanstormend én gevorderde bruidshairstylist,
zou moeten kiezen voor Baron Academy.

Gratis Ebook

PRACHTIGE BRUIDSKAPSELS

Je kunt op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Baron Academy door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan meteen gratis mijn E-book met de beste tips voor stylisten om prachtige bruidskapsels te maken.
Maak kennis met mijn tips voor prachtige bruidskapsels en mijn top 10 stylingsproducten & tools.

Gerelateerde

PRODUCTEN

Met certificaat

ONLINE TRAINING

Beheers jij al vele technieken en wil jij je graag verder ontwikkelen & laten inspireren? Volg dan nu mijn stappenplannen om Prachtige Bruidskapsels en Opsteekkapsels te kunnen creëren. Mijn stappenplannen geven een duidelijk patroon van werken en door het patroon op verschillende modellen uit te oefenen, creëer je zelf ook verschillende resultaten. En laat een geweldig resultaat nou hetgeen zijn wat verkoopt, want door het laten zien van jouw kunnen en met een druk bruidsseizoen in het vooruitzicht, kunnen aanstaande bruiden nog meer kennis maken met jou. Een beetje van mij en een beetje van jou, dat is mijn motto! Houdt je dus niet helemaal vast aan het eindresultaat van mij, maar geef jouw eigen creativiteit ook de ruimte.
Begin vandaag met

JE EERSTE CURSUS OF WORKSHOP