Een belangrijke ondernemerstip voor meer klanten.

Ontzettend leuk dat je interesse hebt om een belangrijke ondernemers tip van mij te lezen!

Zoals je wellicht weet, ben ik als bruidsstyliste succesvol geweest, ik wist elk jaar een goede gevulde agenda te krijgen en doormiddel van diverse wegen binnen het ondernemen, maakte vele aanstaande bruiden kennis met mijn resultaten.

Maar hoe bereikte ik nou een potentiële klant en hoe maakte ik van een potentiële klant een betaalde klant.

Ik gooide niet meteen mijn prijzen op tafel, ik deed geen verkooptrucjes maar heel simpel, ik zorgde dat mijn klant, mij vertrouwde.  Maar hoe doe je dit nu en waar start je..

Als eerste, je kan nog zulke mooie teksten hebben of een prachtige website, maar de klant wil maar 1 ding… RESULTAAT. Zij wil zien dat jij je diensten waar maakt en daarom zorg je dat je eerst vertrouwen wint van de klant.

Dit vertrouwen winnen heet ook wel een low-end.. Ooit van de pyramide van ondernemen gehoord? misschien niet, maar de pyramide van ondernemen is een hulp middel waarin heel duidelijk wordt gemaakt hoe ondernemen eruit ziet.

De pyramide van ondernemen is opgedeeld in meerdere lagen, uitgaande van 3 bestaat deze uit een low-end / middle end / high end.

Met een low-end geef je iets van jezelf gratis weg om het vertrouwen te winnen van je klant.

Vervolgens heeft de klant interesse in jouw diensten en kom je in de volgende laag: middle end. In je middle end neemt de klant graag een dienst bij je af, denk hierbij aan bruidsmake-up of een bruidskapsel.

Maar wil jij dat het hier bij blijft? Vast niet, want vele van ons bieden veel meer aan en dus ga jij in contact met je klant om kenbaar te maken, dat er nog veel meer mogelijk is.

Hierbij zijn een aantal communicatie vaardigheden zeker belangrijk en dat is wat je dan ook leert in mijn online academy bij het programma Circle of the Bride.

Ik hoop dat je wat aan deze tip hebt!

Liefs Kelly

Translate »