Trouweplannen?

Voor elk Bruidskapsel is een oplossing

Van het onmogelijke het mogelijke maken, niks is mij te gek! Of je nu gezegend bent met heel veel haar, of heel weinig haar hebt en graag meer volume en lengte wil, voor elk bruidskapsel heb ik een oplossing.

Mijn naam ik Kelly Baron en door mijn jarenlange ervaring als bruidsstyliste en het runnen van een succesvolle Academy kan ik je voorzien in al je wensen.

Vanwege mijn drukke agenda ben ik weinig beschikbaar, mocht je een bepaald kapsel willen welke ook gerealiseerd kan worden door een collega Bruidsstyliste, dan kan ik je in contact brengen met iemand uit mijn netwerk. Maar mocht het zo zijn dat je echt met je handen in het haar zit omtrent je bruidskapsel en het gevoel hebben niet in je wensen voorzien te kunnen worden, neem dan gerust contact met mij op.

Voor een bruidskapsel arrangement incl proefkapsel en 2 gastenkapsels zijn afhankelijk van de wensen, mijn tarieven vanaf €500,-.

Informeer naar de mogelijkheden.

Begin vandaag met

JE EERSTE CURUS