Bruidshairstyliste binnen één jaar START NU

Opleidingstraject

Jaartraject

Succesvolle Bruidshairstyliste

Als Bruidshairstyliste, is er zoveel wat je kan leren. Sommige kiezen ervoor om verdeeld over een aantal jaar te werken aan hun skills en andere gaan in een heel traject een samenwerking aan met mij. Maar hoe ziet deze samenwerking eruit en waarom zou je kiezen voor een heel traject?

Je koopt een heel traject bij mij en gaat zowel offline als online aan de slag. Online met een business programma waarin jij gaat leren ondernemen binnen onze bruidsindustrie en offline in de academy waar jij vele kapsels zal leren maken.
Maar waarom kiezen om mij erbij te hebben? heel simpel, wij zijn in vele dingen goed maar soms kan het hebben van een stok achter de deur en hulp van iemand om doelgericht te werk te gaan, zorgen voor heel veel resultaat.

Inhoud

Hoe ziet dit eruit?

Online Business programma

Van Passie naar Professie

Online Business programma

Circle of the Bride

Oefenmateriaal:

Persoonlijk contact:

Alle

Prijzen

Zie de cursus als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van dit geweldige traject, liggen er officiële certificaten van deelname op je te wachten! De prijs van het traject bedraagt €3999,- excl btw ipv €4999,- excl btw.  

Wist je dat: De kosten voor de cursussen en workshops die je volgt bij Baron Academy onder bepaalde voorwaarden fiscaal tot 100% kunt  aftrekken van de belasting.

Liever een betalingstermijn? Dan zijn de kosten €4199,- en als volgt:
Bij Inschrijving: 1100,- 
12x  €250

Boeken

MAAK EEN AFSPRAAK

Na aanmelding plannen wij een zoom meeting of telefonisch contact moment in, samen gaan wij dan even het traject bekijken en wat het beste werkt voor jou. 

Je krijgt toegang tot de online academy waarbij je je eerste les al kan inzien en verdeelt over 19 weken zul jij meerdere lessen ontvangen. 

Tevens zullen alle materialen ook toegezonden worden en kan je middels de stappenplannen als een beetje warm lopen voor al het moois wat gaat komen.