Yes! Kleine dromen worden groter (én groter)!

Baron Academy groeit enorm, waardoor ik onlangs op een punt kwam dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Dus, naast het feit dat ik achter de schermen het nodige werk uitbesteed, kwam ik tot de conclusie dat ik vóór de schermen ook echt wel wat hulp kon gebruiken! Geloof het of niet, maar vanaf het moment dat ik dat besefte ging het eigenlijk heel snel en binnen no time vielen alle puzzelstukjes op de juiste plek… Lucky me!

Een aantal jaar geleden, gedurende de opleiding tot grimeur, ontmoette ik iemand die een groot voorbeeld voor mij is geweest tijdens de studie. Uiteindelijk volgden we ons eigen pad en toen we elkaar een tijdje geleden weer tegen het lijf liepen, wist ik één ding dan ook heel zeker; deze keer mocht ik haar echt niet uit het oog verliezen! Ik voelde direct dat die klik van toen er nog steeds was en dat zij degene was waar ik naar zocht!

Ik ben heel blij én trots te mogen mededelen dat Kim de eerste is die het Train de trainer programma gaat volgen .   

Als geen ander heb ik vertrouwen in Kim en haar superkrachten; ik weet zeker dat ik haar volgens de ‘Kelly methode’ kan trainen in het lesgeven en dat zij, in eerste instantie, de perfecte assistente is wanneer we werken met grote groepen. Daarnaast leid ik haar middels het zogeheten ‘Train de trainer programma’ op, zodat zij in de toekomst ook zelf workshops en salon- en basis hairstyling trainingen kan verzorgen voor Baron Academy!

Leuk om te weten is dat Kim haar eigen bedrijf heeft, Kim de Beer hair & make-up artist, en naast het feit dat zij al 13 jaar grimeur is, is zij ook al ruim 15 jaar kapster! De passie die zij heeft in het vak, doet mij geloven dat zij onze gezamenlijke kennis en ervaring met liefde zal overdragen aan toekomstige bruidsstylisten.

Kim, wat vind ik heerlijk om met jou in het diepe te mogen springen!