Leer werken met verschillende haarstructuren. 

Masterclass Real Bridal Hair

Masterclass

Real Bridal Hair

Deze Masterclass is een spannende, maar bovenal, zeer interessante training waarbij jij de keuze hebt om deel te nemen of niet! Tijdens de Bootcamp 3 daagse, heb je heel veel geleerd omtrent bruidskapsels – van patronen, tot technieken en daarnaast ben je helemaal up to date op het gebied van de meest recente trends en ontwikkelingen. Jouw creatieve brein maakt nu vast overuren, maar jij bent nooit uitgeleerd en wil dus gewoon méér… Dat komt mooi uit! 

Zijn jouw creaties prachtig om naar te kijken en lijk je het ‘bruidskapsel maken’ helemaal in de vingers te hebben? Dan ben jij toe aan een next level met échte bruiden met échte haren en verschillende structuren, in combinatie met de juiste, passende producten en tool opbouw. Daarnaast is iedere vrouw uniek, met eigen ideeën en wensen, wat telkens zorgt voor een uniek kapsel…

Dit deel is een héél belangrijk en essentieel onderdeel naar jouw eindstation als professioneel bruidsstyliste. Er is gewoon zó onwijs veel te leren en na deze training ben jij een échte expert

Masterclass

Wat kun je verwachten?

Wees voorbereid! Deze Masterclass laat je kennismaken met écht haar, geeft je nóg meer zelfvertrouwen en wordt gezien als de allerlaatste stap in de begeleiding naar jouw allergrootste en tevens allerbelangrijkste leerschool: de praktijk!

Oefenen is een onderschatte meerwaarde en daarom bied ik deze leuke Master aan. Je gaat zelf aan de slag met mij die over jouw schouders heen meekijkt. Als puntjes op de i, help ik jou naar een next level!

Tijdens de vaktechnische look & learn, neem ik een next level van technieken met je door. Ik laat je vele variaties zien en deze ga je incl het geleerde van de Bootcamp, toepassen op je model.  Niet geheel onbelangrijk is dat ik je vele Social media tips ga geven en je naar huis gaat met mooie foto’s en video’s en deze dus gaat inzetten om leads te genereren. 

Wat zit er in?

inhoud

Hoe ziet de dag eruit:

 

Dit neem je zelf mee:

*Je ontvangt een lijst met benodigdheden
*Benodigdheden zijn eventueel te koop, zie webshop 

Alle

Prijzen

Zie de Masterclass als een investering in jouw eigen bedrijf. De prijs bedraagt €299,- excl. btw

Deze training mag je niet volgen als je geen Bruidskapsel cursus bij Baron Academy hebt gevolgd. 

Wist je dat: De kosten voor de cursussen en workshops die je volgt bij Baron Academy, kun je voor 100% opvoeren als bedrijfslast en de btw in verrekenbaar.

 

Boek deze geweldige 

Masterclass

Heb je liever eerst even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat je de gelegenheid krijgt om al je vragen te stellen én ook dat er de ruimte is voor persoonlijke, intensieve begeleiding. Juist om deze reden geldt er voor deze dag een maximum van 5 personen

Mocht het zo zijn dat ik, na de inschrijving, tócht mijn twijfels heb of jij daadwerkelijk klaar bent voor deze Masterclass, dan neem ik van tevoren contact met je op