Next level ondernemen

Profit is winst

Blijf niet stilstaan

Stilstand = achteruitgang = inhaalslag van de concurrent

Als ondernemer in de beautybranche ben je verplicht om te verbeteren, te veranderen en te vernieuwen. Alleen door meer te leren over ondernemen en cijfers, geef je jezelf de kans om jouw gewenste marktpositie te behalen.

Checklist

Herken je dit?

Kelly Baron

Wil jij hetgeen leren waar ik succesvol in ben?

Op een dag zat ik tegenover een Business coach. Ze kletste alsof ze het wiel had uitgevonden maar ik vertrouw nooit op daadwerkelijke woorden… Ik vroeg haar wat haar resultaat was in haar eigen bedrijf: Ze was op stage in het bedrijf waar ik zojuist duizenden euro’s aan spendeerde en had net een opleiding afgerond. Wat een domper en dit was echt een mega teleurstelling die mij altijd is bijgebleven. Vervolgens werd ik vaak aan deze ervaring herinnerd, want ik zie het dagelijks nog gebeuren. Als ik een sportief uiterlijk wil, wil ik leren van iemand die ook een sportief uiterlijk heeft. Als ik meer volgers wil op Instagram, dan wil ik leren van iemand die ook daadwerkelijk eerlijk veel volgers heeft. Als ik een miljoen wil verdienen, dan wil ik business coaching van iemand die al 10 miljoen heeft weten om te zetten. Dus als jij van mij wil leren, dan leer ik jou hetgeen waar ik succesvol in ben.

Wat als

Hoe zou het voor jou zijn als….

Wat bereik je?

Na het volgen van dit programma kun je het volgende bereiken

Waarom Kelly Baron?

Waarom zou je voor mij kiezen?

Visie, Leiderschap en Organisatie. Deze 3 woorden omschrijven mij.

Mijn naam is Kelly Baron en waarschijnlijk heb je al een beetje kennis met mij gemaakt door een training te volgen of eerder gelezen te hebben dat ik naast Baron Academy, vroeger een succesvolle Bruidsstyliste was.

Maar, even naar het hier en nu… Op dit moment ben ik een gelukkige jonge dame van 38 jaar en moeder van 3 kinderen, heb ik mijn eerste grote belegging gedaan, bouw ik pensioen op en run ik een Succesvolle BV zonder leningen.

Maar ooit was dit anders. Op een bepaalde leeftijd was ik al succesvol, althans dat dacht ik. Ik had mega veel kennis, had mijn management afgerond en wilde bedrijfskunde studeren. Echter aan de buitenkant leek alles koek en ei maar wanneer mijn eerste kindje werd geboren belande ik op 3 hoog achter en ging de knop om. Ik investeerde 10.000 euro in ontwikkeling, ronde mijn studie multidisciplinaire coaching af en leerde online ondernemen. Mijn ontwikkel op het gebied van Business kon ik nu inplanteren in mijn werkzaamheden als Bruidsstyliste en hierdoor ging ik anders ondernemen. Resultaat: 10-14 bruiden in de maand en geweldige bedrijfsvoering.

Een paar jaar later investeerde ik in mijn 2de bedrijf Baron Academy en daarna in mijn 3de bedrijf Baron Hair Couture. Alle 3 met winstcijfers, de juiste visie, leiderschap en organisatie, zorgde voor de juiste strategie.

Reviews

Deze cursisten gingen je voor

Kelly Baron

Mijn aanbod

Profit is winst. Maar winst hoeft niet altijd geld te zijn, winst kan in vele vormen en maten

·   Business Coaching met als winst dat jij als persoon een oppepper krijgt en hulp in het bepalen van een koers of meer inzicht. 

·   Intensive Business traject met als winst, meer omzet, meerdere inkomstenbronnen generen, digitaliseren, automatisering & vernieuwing. 

Maar ben jij startende in de bruidsindustrie, dan kan Van Passie naar Professie al winst geven, doordat je een goede fundering neerzet. Het programma Circle of the Bride kan jou als winst geven dat je jezelf als een echte professional op onze markt profileert. 

 Wil jij graag in contact komen? Neem via dit formulier contact op met mij