Leer werken met verschillende haarstructuren. 

Workshop Real Bride models

Real bride models

Bruidskapsels

Real bride models workshop is een spannende, maar bovenal, zeer interessante trainingen waarbij jij de keuze hebt om deel te nemen of niet! Tijdens de Bootcamp 3 daagse, heb je heel veel geleerd omtrent bruidskapsels – van patronen, tot technieken en daarnaast ben je helemaal up to date op het gebied van de meest recente trends en ontwikkelingen. Jouw creatieve brein maakt nu vast overuren, maar jij bent nooit uitgeleerd en wil dus gewoon méér… Dat komt mooi uit! 

Zijn jouw creaties op de oefenhoofden prachtig om naar te kijken en lijk je het ‘bruidskapsel maken’ helemaal in de vingers te hebben? Helaas geeft dit dan nog geen garantie op het échte werk: échte bruiden met échte haren en verschillende structuren, in combinatie met de juiste, passende producten en tool opbouw. Daarnaast is iedere vrouw uniek, met eigen ideeën en wensen, wat telkens zorgt voor een uniek kapsel…

Dit deel van de cursus is een héél belangrijk en essentieel onderdeel naar jouw eindstation als professioneel bruidsstyliste. Er is gewoon zó onwijs veel te leren en na deze training ben jij een échte expert!

Cursus bruidskapsels

Wat kun je verwachten?

Wees voorbereid! Deze cursus laat je kennismaken met écht haar, geeft je nóg meer zelfvertrouwen en wordt gezien als de allerlaatste stap in de begeleiding naar jouw allergrootste en tevens allerbelangrijkste leerschool: de praktijk!

Mocht het zo zijn dat ik, na de inschrijving, tócht mijn twijfels heb of jij daadwerkelijk klaar bent voor deze workshop, dan neem ik van tevoren contact met je op. Niet geheel onbelangrijk is dat je naar huis gaat met mooie foto’s en deze dus gaat inzetten om leads te genereren.

Wat zit er in?

DE lesstof

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

*Krultangen en Crimper zijn eventueel te koop, zie webshop 

Alle

Prijzen

Zie de workshop als een investering in jouw eigen bedrijf. De prijs van de workshop bedraagt €99,- excl. btw

Deze training mag je niet volgen als je geen training bij Baron Academy hebt gevolgd. 

 

Boeken

MAAK EEN AFSPRAAK

De workshop duurt ongeveer 3 uurtjes en hier zit geen lunch inbegrepen. Wel is er wat lekkers en heerlijke Koffie. 

Heb je liever eerst even telefonisch contact voordat je de cursus boekt? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.

Ik vind het ontzettend belangrijk dat je de gelegenheid krijgt om al je vragen te stellen én ook dat er de ruimte is voor persoonlijke, intensieve begeleiding. Juist om deze reden geldt er voor deze cursus een maximum van 5 personen.