fbpx

Rozengeur & Manenschijn versus The other side. oftewel, gezin en werk combineren.

En, wat vind je van mijn titel? Voel je je aangesproken? The other side… Ja, die is er echt en dat is niet alleen rozengeur & maneschijn.

Vele van ons hebben kinderen, en ik heb er zelfs 3, een dochter van 8 jaar, een zoon van 7 en nog een hele kleine jongen van 2 jaar.

In de tijd van mijn fulltime bruidsstyling, had ik dus verschillende rollen. Moeder, echtgenote, eigenaar van en Kelly.
En vaak ook nog even de rol als schoonmaakster en kok, of valt die onder moeder zijn 😉
Ik weet dus als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om alles met elkaar te combineren.
Ik kan je een paar tips geven die ik destijds ook kreeg:

–       Breng je kinderen naar de opvang
–       Opa en oma
–       Een Nanny
–       Gastouders
–       Etc etc..

Maar ik denk niet dat je veel aan deze tips hebt, dus hoe reilde en zeilde ik destijds de boel.
Ik deed een geweldig voorstel aan mijn man, wat nou als hij 1 dag minder ging werken, zodat ik de ruimte had om voor mijn bedrijf Visagie Baron te werken.
Eigenlijk moet ik nu lachen want ik zie zijn blik nog steeds voor me. Hij: minder werken en dan? Hoe komt er geld binnen, wat als dit en wat als dat. Maar ja, wat dit of dat en zus en zo, ik kan toch ook geld verdienen zei ik. Maar na wat bedenkingen, zei hij, dat het ook belangrijk is dat ik de ruimte kreeg om te groeien.

En zo was een groot probleem opgelost, op vrijdag had ik vaak een bruid in de ochtend, in de middag vaak 2 proefsessie ’s en dan op zaterdag weer een bruid en dan heel soms op zondag zelfs een bruiloft en/of proefsessie.  Dit ging maanden zo door en het wierp zijn vruchten af.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heb ik inmiddels mijn 3de bedrijf gelanceerd en ben ik van 3 dagen, 6 dagen gaan werken en hou ik van mijn leven. Tuurlijk steekt mijn kop boven het maisveld uit en wordt deze er graag af en toe afgehakt, maar einde van de rit, ben ik ook Kelly en ik mag ook groeien en ontwikkelen.

Veel stappen maken in het leven zijn eng, maar net als met investeren, denk na over wat het je oplevert. En onthou: Ondernemen is ook risico nemen, anders had je een baan moeten zoeken.

Vanuit ervaring als bruidsstyliste heb ik dus een geweldige 19 weekse online programma ontwikkeld. Ben jij er klaar voor om jouw diensten te verkopen? Je eerste echte belafspraken? Meer rendement behalen?

Kijk niet alleen naar de investering want het geld en de tijd is het meer dan waard. Kijk naar wat het je oplevert en neem mijn geheimen, tips en tricks om succesvol te ondernemen mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Translate »