Wil jij als bruidsstyliste jezelf verder ontwikkelen en leren ondernemen?

Maar wat is ondernemen nou eigenlijk? Nou kort maar krachtig: Je werkt niet alleen maar in je bedrijf maar ook aan je bedrijf!

Bij het laatste gaat het nogal vaak mis, men werkt vaak alleen in haar bedrijf en op deze manier ben je dus eigenlijk een zzp’r, je hebt dus het verdienmodel van een werknemer.

Naast mijn talent en passie in bruidskapsels, heb ik een enorme drive voor ondernemen. Ik hou gewoon echt van ondernemen en al op jonge leeftijd was ik enorm geïnteresseerd in bedrijfskunde.

Ik durf er voor uit te komen dat ik in een hele korte tijd jouw bedrijf kan scannen en knelpunten kan ontdekken! En dat niet alleen, ik kan kansen zien in jouw bedrijf en je vertellen hoe je deze moet benutten.

Maar, hoe fijn iemand het ook verteld, jij bent immers de schakel en jij koos voor het ondernemerschap en daarom heb ik gekozen om jou alles te leren middels zelfreflectie.
Hoe dan?? Middels een online academy.

Ik heb in mijn jaren als bruidsstyliste (Visagie Baron) veel gezien en gedaan, ik werkte keihard en er kwam genoeg geld binnen om van te leven, de wintermaanden door te komen en om te investeren. Want hoe graag ik ook niet over geld praat, ik groeide met mijn bedrijf door juist te ondernemen en door een goede inkomstenbron te creëren, kon ik mijzelf meer ontwikkelen op business gebied en meer ontwikkelen in mijn talenten door de juiste tools etc.

Maar als je dacht dat ik nu rijk was, dan heb je het mis! Ik investeerde namelijk in wel 20 verschillende dingen om te komen waar ik was als bruidsstyliste en nu heb jij de mogelijkheid om alleen het allerbeste aangereikt te krijgen om te kunnen knallen.

Dus, heb jij interesse in het Succesvolle Bruidsstyliste onlineprogramma en zou je graag nu in de wintermaanden op je eigen niveau rustig aan je bedrijf willen werken? Ik zeg dan doen!!
Ga naar een next level van ondernemen en raak zzp af, en natuurlijk kost het geld en tijd maar probeer ook te kijken naar wat het je oplevert!

Checklisten:

3 Superhandige checklisten voor iedere succesvolle bruidsstyliste

  • Bruidsboeking checklist
  • Stijlkaart Bruidskapsel
  • Stijlkaart bruidsmake-up
Bestel nu

Roelien van Setten

Je hebt een duidelijke uitleg in deze cursus, waardoor je meer inzicht krijgt in je bedrijf als bruidsstyliste. Ik ben ontzettend gemotiveerd om verder te gaan met mijn bedrijf. Bedankt Kelly

Ivonne Berkent

Voordat ik aan de cursus begon, twijfelde ik heel erg of het mij wel verder zou helpen, maar ik heb veel nieuwe dingen geleerd en een andere kijk op het ondernemerschap gekregen. Sommige vragen aan het begin waren lastig te beantwoorden maar bleken later heel belangrijk te zijn.

Alette de Heij

De cursus van “Passie naar Professie” heb ik heerlijk kunnen volgen in mijn eigen tempo.

Kelly heeft mij echt aan het nadenken gezet waar ik nu sta met mijn bedrijf en waar ik naar toe wil.

Er zijn al wel businesscoaches, maar nu eindelijk één die zelf ook ontzettend succesvol is in de bruidsstylingsbranche.

In de eerdere bruidskapseltrainingen die ik gevolgd heb, heb ik ontzettend veel van Kelly geleerd. Niet alleen goede technieken, maar ook heb ik veel aan haar tips en tricks en daardoor had ik hoge verwachtingen van de cursus.

Dat ik nu meteen door ga met de cursus “Circle of the Bride” zegt wel genoeg denk ik.

Liefs, Alette