Workshop Gasten Kapsels,

 

 

 

inspiratie voorbeelden

 

Tijdens deze workshop leer ik je verschil te maken in gastenkapsels en bruidskapsels, want wat maakt nou precies het verschil ? Je wil voorkomen dat je bij een bruid hetzelfde kapsel maakt als bij een gast en een gast misschien maar een derde afrekent.

Tijdens deze workshop ga ik je dus leren middels andere technieken hoe je snel en eenvoudig opsteekt.

Maar heel belangrijk, hoe kun je nu snel schakelen en de wens van de klant begrijpen als je haar nog niet eerder hebt ontmoet?
Wij herkennen allemaal wel de onzekerheid/angst misschien niet te kunnen voldoen aan de wensen van een gast binnen de tijdsplanning en daarom zal ik je andere manier van opsteken leren en je meenemen in mijn wereld van gastenkapsels.

Mooiste is wel als je al een bruidskapsel cursus hebt afgerond bij mij, dat mag basis en of gevorderd zijn. Vanuit de aangeleerde theorieën, technieken en termen, zullen wij doorpakken. Maar mocht je toch nog geen cursus hebben gevolgd, dan ben je ook welkom alleen is het wel belangrijk dat je al werkzaam bent in opsteken.

Er is plek voor 7 personen en er zullen speciaal voor deze lessen bruinharige poppen met 100% human hair aanwezig zijn met de lengte welke het meest voorkomt bij gasten.
Tijd: 19:00 – 22:00 uur. Vanaf 18:30 inloop en koffie.
Demo: 19:00- 20:15 uur. 3 kapsels plus tips
Praktijk : 20:15 – 22:00 uur.
Kosten: € 79,- ex btw .

Cursusdatums Beschikbaar
15 mei VOL
24 mei VOL
 29 mei  6
Aanmelden