Workshop

Update
3D techniques

Start vandaag

Workshop Update 3D Techniques

3D technieken zijn tegenwoordig onmisbaar in vrijwel bijna alle opsteek en bruidskapsels. Deze techniek vraagt veel van je, want het haar moet goed voorbereid zijn, je moet de juiste producten weten te gebruiken voor tijdens het creëren en daarnaast moet je weten hoe je moet vormen.

Bij het vormen gaat het bij vele vaak nog stroef, want hoe voorkom je nou dat het niet gaat pluizen en dat je geen zebra strepen creëert? Tijdens deze workshop gaan wij even iets dieper de stof in en ga ik je leren om nog beter te kunnen S-vormen en uitwaaieren.

Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan deze workshop als je Deel 1 & 2 en of de Bootcamp 3 daagse hebt afgerond vóór 2021, dit omdat wij deels terugvallen op het geleerde.

Workshop Masterclass 3D Techniques

Wat kun je verwachten?

Na deze workshop heb jij de juiste feeling omtrent 3D. Echter gaat het deze avond om het oefenen van de technieken, het voelen ervan, het begrijpen van en het creëren van. Laat het “Ik ga deze avond 2 of 3 kapsels leren” los, want het onder controle krijgen van deze techniek staat hier vooral centraal.

Wat gaan we doen?

Invulling van de avond

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

*Krultangen zijn eventueel te koop, zie webshop 

Alle

Prijzen

Zie de workshop als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van deze training, ligt er een officieel certificaat op je te wachten! De prijs van de workshop bedraagt in 2021 €99,- excl. btw (het certificaat zit hierbij in).

Wist je dat: De kosten voor de cursussen en workshops die je volgt bij Baron Academy, kun je onder bepaalde voorwaarden fiscaal tot 100% aftrekken van de belasting.

Boeken

MAAK EEN AFSPRAAK

Op de dag van de workshop staat de koffie klaar vanaf 18:30 uur aan de Pampuslaan 159 in Weesp. We starten om 19.00 uur en eindigen rond 21:30/22:00 uur. 

Heb je liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.