3-daagse

Bootcamp bruidskapsels maken

3-daagse bootcamp

Bruidskapsels maken

Ben jij al jááren hairstylist van beroep of beginnend als bruidsstyliste in de trouwbranche? In beide gevallen, en zolang je een flinke dosis aan creativiteit beheerst, ben je van harte welkom om te starten met deze 3-daagse cursus ‘Bruidskapsels maken’. Voor deze cursus maakt het zeker niet uit of je jarenlange ervaring hebt of zelfs helemaal geen, wel is het belangrijk dat je de basis technieken van hairstyling/opsteken beheerst, zodat je op de dagen van de bruidskapsel cursussen alle ruimte hebt voor creëren.

Het systeem dat tijdens de cursus wordt toegepast is niet aangeleerd in het kappersvak en, hoewel je vaak denkt dat je op de goede weg zit, is er gewoon nog zóveel meer te ontdekken!


Je maakt kennis met mijn werkwijze – een manier van werken die is ontstaan door deels geleerde kennis en deels zelf aangeleerde tricks. Na deze lessen ben jij als geen ander in staat om de meest fantastische bruidskapsels te maken.

Bootcamp bruidskapsels

Wat kun je verwachten?

Prachtige bruidskapsels. Maar, natuurlijk is dit slechts het resultaat. Wanneer je haren knipt, knip je vanuit een leidraad. Wanneer je gaat kleuren, maak je gebruik van een recept. Bij mij leer je systematisch te werk gaan vanuit patronen en vanuit die patronen ontstaan fantastische bruidskapsels waarin er genoeg ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

Tijdens deze 3-daagse cursus maak je uitgebreid kennis met wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van bruids-hairstyling. Zo leer je veel diverse opsteektechnieken én laat ik je zien hoe je een adembenemend mooi bruidskapsel maakt met en zonder enige toevoeging van vulling en/of extensions.

Kortom, ik leer je alles wat er onder een Bruidskapsel gaande is. Kort haar, lang haar, dik of dun, na deze training kun jij je als een echte pro gaan profileren in onze geweldige markt. 

Wat zit er in?

DE lesstof

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

Alle

Prijzen

Zie de cursus als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van deze drie intensieve dagen, ligt er een officieel certificaat van deelname op je te wachten! Tevens ontvang je naar deelname aan deze training een keurmerk voor op je website en een leuke sticker met gecertificeerde bruidshaarstyliste voor in je salon.  De prijs van deze cursus bedraagt €899,- excl. btw (het certificaat zit hierbij in).

Wist je dat: De kosten voor de cursussen en workshops die je volgt bij Baron Academy, kun je voor 100% opvoeren als bedrijfslast en de btw is verrekenbaar..

Liever een aanbetaling? Neem hiervoor contact op en houd er rekening mee dat je bij de aanmelding éénmalig €399,- excl. btw aanbetaalt – deze aanbetaling wordt automatisch verrekend met het lesgeld. De factuur met het overige lesgeld die je ontvangt, dient vier weken vóór de start van de cursus te zijn voltooid 

Boeken

Boek jouw bootcamp

Op jouw cursusdagen staat de koffie klaar vanaf 09.45 uur in mijn academy op de Pampuslaan 159 in Weesp waar je gratis kan parkeren voor de deur. We starten om 10.00 uur en de dag eindigt rond 17:00 uur. Goed om te weten (en niet geheel onbelangrijk) is dat er op alle dagen, een geheel verzorgde lunch klaar staat!

Heb je liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.