Workshop

Glam curls

Genoeg opgestoken

Nu tijd voor Glam Curls

Ben je eerder bij de Combi Training deel 1 geweest en weet je nu alles over opsteken? Dan is het nu tijd om alles te leren over krullen of te wel Glam Curls. Want, het kon natuurlijk niet uitblijven om alle fijne kneepjes te leren van krullen, welke op vele manieren door het mixen van technieken tot uiting gebracht kan worden.

Het doel van deze training is, om jou naast de krullen ook te inspireren met het snelle downstylen van lang haar i.c.m. een stevige voorbereiding doormiddel van de juiste producten.

Technieken die niet in de bruidskapsel Cursussen worden behandeld en echt een aanwinst is voor jouw bruidsgasten en wellicht bruiden. 

Workshop Glam Curls

Wat kun je verwachten?

Na deze workshop heb jij de juiste feeling in het maken van alle soorten krullen.

Je draait je hand niet meer om voor een prachtige wave of 3D Krul. 

Wat gaan we doen?

Indeling van de dag

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

*Krultangen zijn eventueel te koop, zie webshop 

Alle

Prijzen

Zie de workshop als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van deze training, ligt er een officieel certificaat op je te wachten! De prijs van de workshop bedraagt in 2022 €249,- excl. btw .

Wist je dat: De kosten voor de cursussen en workshops die je volgt bij Baron Academy, kun je onder bepaalde voorwaarden fiscaal tot 100% aftrekken van de belasting.

Boeken

Boek jouw Training Glam curls

Op de dag van de workshop staat de koffie klaar vanaf 09:45 uur Pampuslaan 159 in Weesp. We starten om 10:00 uur en eindigen rond 15 uur. 

Heb je liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.