Thuis educatie

Laat je inspireren

Start vandaag

Online leren om de mooiste bruidsmake-up te creëren

De stappenplannen die we hebben ontwikkeld zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij, op jouw eigen gewenste locatie en op welk moment dan ook, aan de slag kunt met het aanleren van de meest uiteenlopende bruidsmake-up creaties. Aan de hand van een aantal stappen leggen we je precies uit hoe je de betreffende make-up look creëert. 

De stappenplannen

zijn wat voor jou wanneer…

We helpen je

Hoe zou het voor jou zijn als….

Heb je geen eigen ruimte of vind je het lekker om er even uit te gaan? Je bent altijd welkom in de academy waar we je met liefde begeleiden in de richting van een succesvolle bruidsstyliste.

Een kleine greep uit alle

stappenplannen

Nog niet overtuigd?

Veelgestelde vragen

Direct nadat je online hebt betaald krijg je een e-mail met inloggegevens voor de exclusieve online leeromgeving (gebouwd in de software van Huddle). Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met de lesstof aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Voor iedereen die vanuit passie en liefde bruidshaar en bruidsmake-up verzorgt, of je nu beginnende bruidsstyliste bent en graag je allereerste stappen wil maken naar professionaliteit, of dat je al jaren actief bent als bruidsstyliste maar nog veel meer werk zou willen hebben en wil groeien.

De online academy heb ik juist ontwikkeld voor een hele lage prijs met super veel content. Dit zodat jij met gemak je investering terugverdient en ook meteen geld gaat verdienen voor jouw eigen business. Hoe? Door het oefenen ontwikkel jij jouw talent en dus creër je resultaat. Laat resultaat nou hetgeen zijn wat verkoopt.

“Stappenplannen” is kort samengevat een handboek aan vele kapsels. Soms krijg je een aanvraag en weet je even niet meer welk patroon daar nou precies bij hoort en kun je dus middels een stappenplan hulp krijgen.

Stap voor stap aan de hand van foto’s en uitleg maak je dan de mooiste kapsels.

Je hebt een jaar toegang tot mijn online leeromgeving en kunt op je eigen tempo deelnemen. De online academy wordt met regelmaat aangevuld met nieuwe stappenplannen en trainingen.
Het is een DIY online leeromgeving die continu in beweging is.

Ook. Het is echt zo ontwikkeld door mij dat je leert ondernemen en als jij hobby matig aan de slag wil gaan dan ga je niet ondernemen, maar kun je wel de belangrijkste onderdelen eruit halen. En wie weet ga je in de toekomst wel van je hobby je beroep maken, hoe mooi is zal dat niet zijn en dan heb je een mooie basis om te beginnen.

Als je een bedrijf in Nederland of België hebt kan je de kosten aftrekken van de belasting. Het is een investering in je bedrijf. Als je nog geen bedrijf bent begonnen, maar dat wel van plan bent, dan kun je deze investering ook terugkrijgen van de belasting nog voordat je staat ingeschreven bij de KvK. Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar de Belastingdienst.

Dat is voor iedereen anders. Voor de een zal het 20% hele waardevolle informatie opleveren en voor de andere 80%. Waar jij staat is afhankelijk van je huidige niveau.

Maar 20% waardevolle informatie kan 80% meer winst opleveren.

Ook wel de wet van pareto genoemd die uitgebreid aan bod komt in mijn programma.

Je koopt een jaar toegang doormiddel van één betaling.

Dit kan d.m.v. SEPA, iDEAL en Bankcontact. Jouw lidmaatschap wordt na een jaar automatisch verlengd. Je krijgt hier van te voren automatisch een e-mail over. Hierin kun je eventueel ook aangeven om jouw lidmaatschap op te zeggen.

Mijn online platform is echt een DIY-programma, waarbij je geen hulp nodig hebt van mij. Uiteraard zal je gaandeweg met vragen zitten en het is dan ook heel belangrijk dat je deze even parkeert want na mate je vordert in de online academy zul je zelf je vragen kunnen beantwoorden. Mocht het toch zo zijn dat je live coaching of een skype sessie 1 op 1 zou willen hebben met mij, dan is het mogelijk om uren te kopen.

Het is aan jou om er een business van te maken. Ik lever je de kennis, inzichten, opbouw en begeleiding maar wat ik niet voor je kan doen is teksten schrijven, jouw positionering etc. Je moet dus wel zelf gaan schrijven en research doen en de stappen uit het programma gaan volgen wat betreft marketing en promotie. Het is aan jou de keuze hoeveel uren je gaat maken, des te fanatieker je bent, des te succesvoller je zult worden.

Ja dat kan, er is wel een grote kans dat je dit leuker gaat vinden en je baan uiteindelijk gaat opzeggen.

Het Plug&Pay i.c.m. Mollie Betaalsysteem staat als de betrouwbaarste Payment Service Provider bekend. Mollie Payments heeft een zeer goede reputatie op het gebied van beveiliging. Zij beschikken over een veilige SSL-verbinding waarmee jouw informatie is beschermd. Wij hebben ook geen toegang tot jouw betaalgegevens.