Je allereerste stappen naar professionaliteit

Circle of the bride

Van passie naar perfectie

Wil jij uitblinken als een professionele bruidsstyliste?

Je bent dit vak begonnen uit passie en liefde voor het vak, het ondernemen krijg je er gratis bij, maar wat is ondernemen nou eigenlijk en welke wegen zijn er om succesvol te worden als bruidsstyliste?

Wil jij met je bedrijf naar een next level van ondernemen groeien om zo meer klanten te voorzien in prachtige bruidsmake-up en of bruidskapsels?

Checklist

Herken je dit?

Aan de slag

Actie = reactie
= resultaat

Al met al: zonder reactie is er dus geen resultaat. Het klinkt misschien hard, maar zonder resultaat is het onmogelijk om een winstgevend bedrijf op te zetten.
Jij bent dit bedrijf gestart uit passie en liefde voor het vak en ‘het ondernemerschap’ kreeg je er gratis bij. Dit is dan ook de reden dat jouw bedrijf alleen zal slagen, wanneer je ook daadwerkelijk onderneemt.

Stilstand = achteruitgang = inhaalslag van de concurrent.
Als ondernemer ben je verplicht om te verbeteren, te veranderen en te vernieuwen. Alleen door mee te doen geef je jezelf de kans om jouw gewenste marktpositie te behalen.

Wat als

Hoe zou het voor jou zijn als….

Ik kan je daarbij helpen. Door het volgen van het programma Circle of the Bride krijg je een ander inzicht in succesvol ondernemen binnen de bruidsbranche. Je creëert meer mogelijkheden als bruidsstyliste en leert om jezelf beter te profileren. Ook krijg je inzicht in de valkuilen waarmee je gegarandeerd te maken krijgt als succesvolle bruidsstyliste en je maakt meer omzet en dus meer winst.

Wat bereik je?

Na het volgen van dit programma heb je het volgende bereikt

Van passie naar perfectie

Waarom zou je voor mij kiezen?

De kans is groot dat je mij kent als Kelly van de Baron Academy. Maar, wat je misschien niet weet, is dat ik vóór die tijd een succesvolle bruidsstyliste ben geweest. Zo verzorgde ik de kapsels van ruim 10 tot 14 bruiden per maand (en dan heb ik een aantal van hun gasten nog niet meegeteld). In mijn jaren als bruidsstyliste heb ik veel gezien, gedaan én geleerd, waardoor ik inmiddels onwijs veel kennis bezit. Als je het mij vraagt, is kennis macht, maar delen kracht. Ik ben dan ook heel enthousiast om jou te ondersteunen gedurende de klim naar jouw eigen, succesvolle bedrijf.

In dit prachtige programma, deel ik mijn inzichten en kennis vanuit mijn visie als bruidsstyliste. De een zal het oppakken als tips, terwijl de ander het misschien ziet als een duwtje in de juiste richting voor het opzetten van een bedrijf. Al met al hoop ik in ieder geval dat je jouw persoonlijke waarde uit de module weet te halen en dat je leert denken en handelen als een echte onderneemster. Want… We beginnen dit vak allemaal uit liefde en passie. Het ondernemen krijgen we er gratis bij!

Nog niet overtuigd?

Veelgestelde vragen

Direct nadat je de online betaling hebt voltooid, ontvang je een code waarmee je kunt inloggen in de exclusieve leeromgeving. Vanaf dit moment kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week en overal ter wereld met de lesstof aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is, vanzelfsprekend, een werkende internetverbinding.

Dat kan zeker! Het programma is speciaal gemaakt voor iedereen die vanuit passie en liefde bruidshaar en bruidsmake-up verzorgt. Het maakt dan ook niet uit of je een beginnende bruidsstyliste bent die graag de allereerste stappen wil zetten naar professionaliteit, of dat je al jaren actief bent binnen het vak, maar nog veel meer werk zou willen hebben én persoonlijk wil groeien.

Absoluut niet. Wanneer jij start bij het programma ‘Van Passie naar Professie’, kun je heel gemakkelijk doorstromen naar ‘Circle of the Bride’ en vervolgens naar ‘Profit’.

Hoe wordt jouw succes nu eigenlijk bepaald? Welke stappen maken we tijdens onze bruidsdienst en wat is de juiste volgorde hiervan? Allemaal belangrijke elementen die aan bod komen in dit programma, jou meer inzicht geven én helpen om nog meer te groeien als bedrijf. Tevens word je hier uitgedaagd om uit je vertrouwde comfortzone te stappen en, na het afronden van dit programma, echt te gaan knallen.

100%! Ik heb het programma van A tot Z ontwikkeld om te leren ondernemen en jij, als hobbyist, haalt hier de belangrijkste onderdelen uit. Wie weet maak je later wel van je hobby je beroep? Dan heb je in ieder geval een mooie basis. Hoe mooi zou dat zijn? Zeg nooit, nooit!

Ja, dat kan! Volg de stappen uit het programma op systematische wijze en je zult merken dat het prima te doen is naast jouw fulltimebaan. Pas wel op: er is een grote kans dat je het online programma leuker gaat vinden en je huidige baan uiteindelijk zal opzeggen…

Het is helemaal aan jou in hoeverre je hier een business van maakt. Ik lever je de kennis, inzichten, opbouw en begeleiding, maar jijzelf zal o.a. de uiteindelijke jouw positionering in beeld moeten brengen. Het is dus zeker een feit dat je zelf zal moeten doen om de stappen te kunnen zetten. Hoeveel tijd je hieraan besteedt is dus echt aan jou. Houd wel in gedachten: hoe fanatieker je bent, hoe succesvoller je aan het einde van het programma zal zijn.

Dit programma wordt ook wel gezien als een echt DIY-programma (do it yourself), waarbij je geen persoonlijke begeleiding nodig hebt. Natuurlijk is het logisch dat je gaandeweg met vragen zit en het is heel belangrijk dat je deze noteert: de meeste vragen zullen gedurende het programma namelijk vanzelf worden beantwoord. Mocht het tóch zo zijn dat je behoefte hebt aan live coaching of een 1 op 1 skypesessie, dan is er de mogelijkheid om uren af te kopen.

Iedere 2 weken ontvang je 1 les en 1 werkboek. Het werkboek is makkelijk te printen, zodat je de bijbehorende stappen in een paar uur kunt zetten.

Door de toegankelijke lessen wordt het volgen van de onlinetraining niet als moeilijk ervaren. Iedere les bestaat uit duidelijke informatie en ook een begeleidende video. Daarnaast zijn er inspirerende, leerzame opdrachten.

Dit is een vraag met voor ieder een ander antwoord. Voor de een zal het namelijk voor 20% nieuwe, waardevolle informatie opleveren en voor de ander 80%. Waar jij, als bruidsstyliste, staat na het afronden van dit programma, hangt af van het niveau wat je bezit voordat je begint. Onthoud wel: ‘maar’ 20% waardevolle informatie, kan uiteindelijk 80% meer winst opleveren. (Dit staat ook wel bekend als de Wet van Pareto en komt ook uitgebreid aan bod in het programma)!

Nee, dit is er niet. Wel kan ik je garanderen dat je, wanneer je alle stappen doorloopt, een toekomst kan gaan ontwikkelen als succesvolle bruidsstyliste. Doe je dit niet, of besluit je naar eigen inzicht te ondernemen, dan kan ik dit onmogelijk garanderen.

Het betaalsysteem waar ik mee werk (Mollie Payments) staat bekend als de meest betrouwbare Pay Service Provider. Mollie Payments heeft een zeer goede reputatie op het gebied van beveiliging en beschikt over een veilige SSL-verbinding die jouw informatie 100% beschermd. Ook ik heb hierdoor geen toegang tot jouw betaalgegevens.

Wanneer jouw bedrijf staat ingeschreven in Nederland of België kan je de gemaakte kosten aftrekken van de belasting. Ben je nog niet gestart met je bedrijf, maar dat wel van plan? Dan is het, nog vóór je bent ingeschreven bij de KvK, ook mogelijk om deze investering terug te krijgen van de belasting. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de Belastingdienst zelf.

Ik heb er bewust voor gekozen om dit programma, met superveel content, voor een heel lage prijs aan te bieden. Dit zodat jij in staat bent om de investering met gemak terug te verdienen én direct geld weet te maken voor jouw eigen business.

Circle of the Bride

normaal € 777 nu tijdelijk
499 excl. BTW
 • Online programma van 14 weken
  met iedere 2 weken een nieuwe les incl werkboek:
 • Introductie
 • leadgeneratie
 • Social media doe je zo IG & FB
 • Checklijsten & Bruidsboeking formulier
 • Tijd voor omzet
 • Omzet jaarplanner
 • Communicatie Advies
 • Oefenen
 • 6 bruidskapsel stappenplannen
 • Circle of the bride
 • The professional
 • 12 maanden toegang tot het programma
ACTIE!