Combi workshop

Hair updo & texturizing

Krachtige updo’s met veel textuur

updo’s leren maken met textuur

Wat je precies leert tijdens deze training? Hoe je het verschil maakt tussen een simpel opsteekkapsel en waanzinnig bruidskapsel. Vanzelfsprekend wil je voorkomen dat een bruidsgast rondloopt met hetzelfde kapsel als dat van de bruid (terwijl een bruidsgast misschien maar een derde van de prijs van de bruid heeft afgerekend) en dat is precies wat hier centraal staat! 

Een workshop waarbij je handvatten krijgt om de juiste fundering te leggen en te kiezen voor het perfecte patroon voor kapsels die direct toepasbaar zijn bij o.a bruidsgasten.

Combi bruidskapsels

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze workshop leer ik je middels diverse technieken hoe je snel en eenvoudig opsteekt. Daarnaast vertel ik je hoe je snel kunt schakelen en de wens van de klant kunt begrijpen nog vóórdat je haar hebt ontmoet.

We herkennen allemaal wel die bepaalde onzekerheid op momenten dat een stemmetje in je hoofd je vertelt dat je niet in staat bent om te kunnen voldoen aan de wensen van een klant. Dit kan bijvoorbeeld liggen aan de tijdsplanning, want enorm veel tijd voor iedere bruidsgast is er nu eenmaal niet. Op dat moment is er geen reden voor paniek en om dat te bewijzen, leer ik je een andere manier van opsteken én neem ik je mee in de wereld van mijn snelle hair updo’s. 

Na het maken van simpele hair updo’s, gaan wij door met 2 opsteekkapsels waarbij ik je leer veel textuur aan te brengen.

Eerder heb je het verschil leren maken tussen een simpel opsteekkapsel en waanzinnig bruidskapsel, vanuit patronen simpele hair updo’s kunnen maken en al even kunnen proeven van 3d. Maar nu is het natuurlijk leuk als je meer gaat leren over texturen en dat is precies wat centraal staat in de middag van deze workshop. 

Middels diverse technieken en producten, leer ik je hoe je snel en eenvoudig opsteekt en hoe je extra textuur aan het haar kan aanbrengen zonder dat het teveel gaat pluizen en het idee vervaagt van wat in eerste instantie je intentie was.

Wat gaan we doen?

Indeling van de dag

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

Alle

Prijzen

Zie de workshop als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van de avond, ligt er een officieel certificaat op je te wachten! De prijs van de workshop bedraagt €279,- excl. btw p.p (het certificaat zit hierbij in).

Boeken

MAAK EEN AFSPRAAK

Op de dag van deze training staat de koffie klaar vanaf 09.45 uur aan de Pampuslaan 159 in Weesp. We starten om 10.00 uur en eindigen rond 15:30 uur*

Heb je liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.