Je allereerste stappen naar professionaliteit

Van passie naar professie

Wie is nou eigenlijke mijn ideale klant? Wat is mijn missie en visie en welke rol speelt mijn identiteit hierin?

Checklist

Herken je dit?

Aan de slag

Actie = reactie
= resultaat

Al met al: zonder reactie is er dus geen resultaat. Het klinkt misschien hard, maar zonder resultaat is het onmogelijk om een winstgevend bedrijf op te zetten.
Jij bent dit bedrijf gestart uit passie en liefde voor het vak en ‘het ondernemerschap’ kreeg je er gratis bij. Dit is dan ook de reden dat jouw bedrijf alleen zal slagen, wanneer je ook daadwerkelijk onderneemt.

Stilstand = achteruitgang = inhaalslag van de concurrent.
Als ondernemer ben je verplicht om te verbeteren, te veranderen en te vernieuwen. Alleen door mee te doen geef je jezelf de kans om jouw gewenste marktpositie te behalen.

Wat als

Hoe zou het voor jou zijn als….

Ik kan je daarbij helpen. Door het volgen van het programma van Passie naar Professie krijgt je een ander inzicht in ondernemen. Je bent een duidelijke leidraad gestart in het ondernemen. Je weet waarom je doet wat je doet en kunt dit duidelijk vertalen. Je maakt kennis met jouw ideale klant: wie is zij en hoe is zij te bereiken en je stelt je eerste doelen op voor de aankomende tijd.

Wat bereik je?

Na het volgen van dit programma heb je het volgende bereikt

Van passie naar perfectie

Waarom zou je voor mij kiezen?

De kans is groot dat je mij kent als Kelly van de Baron Academy. Maar, wat je misschien niet weet, is dat ik vóór die tijd een succesvolle bruidsstyliste ben geweest. Zo verzorgde ik de kapsels van ruim 10 tot 14 bruiden per maand (en dan heb ik een aantal van hun gasten nog niet meegeteld). In mijn jaren als bruidsstyliste heb ik veel gezien, gedaan én geleerd, waardoor ik inmiddels onwijs veel kennis bezit. Als je het mij vraagt, is kennis macht, maar delen kracht. Ik ben dan ook heel enthousiast om jou te ondersteunen gedurende de klim naar jouw eigen, succesvolle bedrijf.

In dit prachtige programma, deel ik mijn inzichten en kennis vanuit mijn visie als bruidsstyliste. De een zal het oppakken als tips, terwijl de ander het misschien ziet als een duwtje in de juiste richting voor het opzetten van een bedrijf. Al met al hoop ik in ieder geval dat je jouw persoonlijke waarde uit de module weet te halen en dat je leert denken en handelen als een echte onderneemster. Want… We beginnen dit vak allemaal uit liefde en passie. Het ondernemen krijgen we er gratis bij!

Reviews

Deze cursisten gingen je voor

Nog niet overtuigd?

Veelgestelde vragen

Direct nadat je online hebt betaald krijg je een e-mail met inloggegevens voor de exclusieve online leeromgeving (gebouwd in de software van Huddle). Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met de lesstof aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Dat kan zeker! Het programma is speciaal gemaakt voor iedereen die vanuit passie en liefde bruidshaar en bruidsmake-up verzorgt. Het maakt dan ook niet uit of je een beginnende bruidsstyliste bent die graag de allereerste stappen wil zetten naar professionaliteit, of dat je al jaren actief bent binnen het vak, maar nog veel meer werk zou willen hebben én persoonlijk wil groeien.

Absoluut niet. Wanneer jij start bij het programma ‘Van Passie naar Professie’, kun je heel gemakkelijk doorstromen naar ‘Circle of the Bride’ en vervolgens naar ‘Profit’.

Simpel! Niemand start ‘zomaar’ een bedrijf, toch? Je laat niet zonder reden een logo ontwikkelen, of een website online zetten. Wat wil jij vertellen, wat wil je uitdragen en wie is jouw ideale klant? Sterker nog, hoe ga je deze ideale klant bereiken? De allereerste stappen die je zet, hebben heel veel invloed op de weg die jij aflegt naar professionaliteit. Juist om deze reden vind ik ze zo belangrijk en deel ik ze dan ook graag met je. Zie het als het maken van een bruidskapsel: zonder fundering heb je toch ook niets?

100%! Ik heb het programma van A tot Z ontwikkeld om te leren ondernemen en jij, als hobbyist, haalt hier de belangrijkste onderdelen uit. Wie weet maak je later wel van je hobby je beroep? Dan heb je in ieder geval een mooie basis. Hoe mooi zou dat zijn? Zeg nooit, nooit!

Ja, dat kan! Volg de stappen uit het programma op systematische wijze en je zult merken dat het prima te doen is naast jouw fulltimebaan. Pas wel op: er is een grote kans dat je het online programma leuker gaat vinden en je huidige baan uiteindelijk zal opzeggen…

Het is helemaal aan jou in hoeverre je hier een business van maakt. Ik lever je de kennis, inzichten, opbouw en begeleiding, maar jijzelf zal o.a. de uiteindelijke jouw positionering in beeld moeten brengen. Het is dus zeker een feit dat je zelf zal moeten doen om de stappen te kunnen zetten. Hoeveel tijd je hieraan besteedt is dus echt aan jou. Houd wel in gedachten: hoe fanatieker je bent, hoe succesvoller je aan het einde van het programma zal zijn.

Dit programma wordt ook wel gezien als een echt DIY-programma (do it yourself), waarbij je geen persoonlijke begeleiding nodig hebt. Natuurlijk is het logisch dat je gaandeweg met vragen zit en het is heel belangrijk dat je deze noteert: de meeste vragen zullen gedurende het programma namelijk vanzelf worden beantwoord. Mocht het tóch zo zijn dat je behoefte hebt aan live coaching of een 1 op 1 skypesessie, dan is er de mogelijkheid om uren af te kopen.

Per werkboek ben je +/- 2 uur bezig. Het werkboek is makkelijk te printen, zodat je de bijbehorende stappen in een paar uur kunt zetten.

Dit is een vraag met voor ieder een ander antwoord. Voor de een zal het namelijk voor 20% nieuwe, waardevolle informatie opleveren en voor de ander 80%. Waar jij, als bruidsstyliste, staat na het afronden van dit programma, hangt af van het niveau wat je bezit voordat je begint. Onthoud wel: ‘maar’ 20% waardevolle informatie, kan uiteindelijk 80% meer winst opleveren. (Dit staat ook wel bekend als de Wet van Pareto en komt ook uitgebreid aan bod in het programma)!

Nee, dit is er niet. Wel kan ik je garanderen dat je, wanneer je alle stappen doorloopt, een toekomst kan gaan ontwikkelen als succesvolle bruidsstyliste. Doe je dit niet, of besluit je naar eigen inzicht te ondernemen, dan kan ik dit onmogelijk garanderen.

Het Plug&Pay i.c.m. Mollie Betaalsysteem staat als de betrouwbaarste Payment Service Provider bekend. Mollie Payments heeft een zeer goede reputatie op het gebied van beveiliging. Zij beschikken over een veilige SSL-verbinding waarmee jouw informatie is beschermd. Wij hebben ook geen toegang tot jouw betaalgegevens.

Wanneer jouw bedrijf staat ingeschreven in Nederland of België kan je de gemaakte kosten aftrekken van de belasting. Ben je nog niet gestart met je bedrijf, maar dat wel van plan? Dan is het, nog vóór je bent ingeschreven bij de KvK, ook mogelijk om deze investering terug te krijgen van de belasting. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de Belastingdienst zelf.

Ik heb er bewust voor gekozen om dit programma, met superveel content, voor een heel lage prijs aan te bieden. Dit zodat jij in staat bent om de investering met gemak terug te verdienen én direct geld weet te maken voor jouw eigen business.

VAN PASSIE NAAR PROFESSIE

29 excl. BTW
  • Ontvang na aankoop toegang tot de 5 werkboeken van
    dit programma in de Online Academy
  • Ondernemers mindset
  • Ideale klant
  • Ontdek je identiteit
  • Breng jouw passie in beeld
  • Aan de slag!
actie