Thuis educatie

Laat je inspireren

Start vandaag

Online leren om de mooiste bruidskapsels te creëren

De stappenplannen die ik heb ontwikkeld zijn speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat jij, op jouw eigen gewenste locatie en op welk moment dan ook, aan de slag kunt met het aanleren van de meest uiteenlopende bruidskapsels. Aan de hand van een aantal stappen leg ik je precies uit hoe je het betreffende kapsel creëert. 

De stappenplannen

zijn wat voor jou wanneer…

Ondernemen

Actie = reactie = resultaat

Zonder actie, komt er geen reactie en zal resultaat wegblijven. Het klinkt misschien hard, maar wanneer resultaat op zich laat wachten, is het onmogelijk om een winstgevend bedrijf op te zetten. Oefening baart kunst. Je zal dan ook merken dat de verschillende tactieken regelmatig terugkeren om ervoor te zorgen dat je blijft oefenen.

 

Als het goed is, ben je jouw bedrijf gestart uit passie en liefde voor het vak. Daar komt het ondernemerschap gratis bij. Wat er vanzelfsprekend voor zorgt dat je ook daadwerkelijk zal moeten ondernemen. En, daar help ik je graag bij: alweer voor de tweede keer heb ik namelijk een nieuwe serie online stappenplannen voor je ontwikkeld! Focus je hierbij niet op de kapsels, maar op de technieken, patronen en werkwijzen. Alleen zo weet je de kapsels snel eigen te maken.

 

Ik help je

Hoe zou het voor jou zijn als….

Heb je geen eigen ruimte of vind je het lekker om er even uit te gaan? Je bent altijd welkom in mijn academy waar ik je met liefde begeleid in de richting van een succesvolle bruidshairstyliste.

Een kleine greep uit alle

stappenplannen

Nog niet overtuigd?

Veelgestelde vragen

Direct nadat je online hebt betaald krijg je een e-mail met inloggegevens voor de exclusieve online leeromgeving (gebouwd in de software van Huddle). Je kunt dan 24 uur per dag, 7 dagen per week en overal ter wereld met de lesstof aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Voor iedereen die vanuit passie en liefde bruidshaar en bruidsmake-up verzorgt, of je nu beginnende bruidsstyliste bent en graag je allereerste stappen wil maken naar professionaliteit, of dat je al jaren actief bent als bruidsstyliste maar nog veel meer werk zou willen hebben en wil groeien.

De online academy heb ik juist ontwikkeld voor een hele lage prijs met super veel content. Dit zodat jij met gemak je investering terugverdient en ook meteen geld gaat verdienen voor jouw eigen business. Hoe? Door het oefenen ontwikkel jij jouw talent en dus creër je resultaat. Laat resultaat nou hetgeen zijn wat verkoopt.

“Stappenplannen” is kort samengevat een handboek aan vele kapsels. Soms krijg je een aanvraag en weet je even niet meer welk patroon daar nou precies bij hoort en kun je dus middels een stappenplan hulp krijgen.

Stap voor stap aan de hand van foto’s en uitleg maak je dan de mooiste kapsels.

Je start je bedrijf niet zomaar, je kan niet een logo laten ontwikkelen of denken een website online te zetten, want wat ga jij vertellen? Wat wil je uitdragen? En wie is je ideale klant en hoe kun je deze gaan bereiken?

Je maakt niet alle stappen naar professionaliteit maar wel je eerste en ik vind deze belangrijk dus daarom deel ik het met jou.
En zie het als het maken van een bruidskapsel, zonder fundering heb je toch ook niks?

Hoe wordt jouw succes nou eigenlijk bepaald? Welke stappen brengen onze bruidsdienst nou eigenlijk en wat is de volgorde hiervan? Allemaal belangrijke elementen die aanbod komen en jou gaan helpen nog meer te groeien met je bedrijf en inzicht te geven. Tevens ga je je comfortzone verlaten en echt knallen als je dit programma hebt gevolgd!

Je hebt een jaar toegang tot mijn online leeromgeving en kunt op je eigen tempo deelnemen. De online academy wordt met regelmaat aangevuld met nieuwe stappenplannen en trainingen.
Het is een DIY online leeromgeving die continu in beweging is.

Ook. Het is echt zo ontwikkeld door mij dat je leert ondernemen en als jij hobby matig aan de slag wil gaan dan ga je niet ondernemen, maar kun je wel de belangrijkste onderdelen eruit halen. En wie weet ga je in de toekomst wel van je hobby je beroep maken, hoe mooi is zal dat niet zijn en dan heb je een mooie basis om te beginnen.

Als je een bedrijf in Nederland of België hebt kan je de kosten aftrekken van de belasting. Het is een investering in je bedrijf. Als je nog geen bedrijf bent begonnen, maar dat wel van plan bent, dan kun je deze investering ook terugkrijgen van de belasting nog voordat je staat ingeschreven bij de KvK. Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar de Belastingdienst.

Dat is voor iedereen anders. Voor de een zal het 20% hele waardevolle informatie opleveren en voor de andere 80%. Waar jij staat is afhankelijk van je huidige niveau.

Maar 20% waardevolle informatie kan 80% meer winst opleveren.

Ook wel de wet van pareto genoemd die uitgebreid aan bod komt in mijn programma.

Je koopt een jaar toegang doormiddel van één betaling.

Dit kan d.m.v. SEPA, iDEAL en Bankcontact. Jouw lidmaatschap wordt na een jaar automatisch verlengd. Je krijgt hier van te voren automatisch een e-mail over. Hierin kun je eventueel ook aangeven om jouw lidmaatschap op te zeggen.

Als je al spreekt is de kans groot dat je blinde vlekken hebt. Of dat jij nog niet weet dat er nog veel meer in jou zit. Dit programma gaat je juist helpen om met nieuwe, frisse ogen naar jouw materiaal en verhaal te kijken. Ik heb veel ervaring met het werken met juist hele professionele sprekers en die ervaring neem ik mee. Bovendien als je al spreker bent en je krijgt al opdrachten, dan ga je zeer zeker je geld terugverdienen met de tips om meer geboekt te worden maar ook de geheimen van de kleinkunst, gaan je zeker helpen.

Mijn online platform is echt een DIY-programma, waarbij je geen hulp nodig hebt van mij. Uiteraard zal je gaandeweg met vragen zitten en het is dan ook heel belangrijk dat je deze even parkeert want na mate je vordert in de online academy zul je zelf je vragen kunnen beantwoorden. Mocht het toch zo zijn dat je live coaching of een skype sessie 1 op 1 zou willen hebben met mij, dan is het mogelijk om uren te kopen.

Het is aan jou om er een business van te maken. Ik lever je de kennis, inzichten, opbouw en begeleiding maar wat ik niet voor je kan doen is teksten schrijven, jouw positionering etc. Je moet dus wel zelf gaan schrijven en research doen en de stappen uit het programma gaan volgen wat betreft marketing en promotie. Het is aan jou de keuze hoeveel uren je gaat maken, des te fanatieker je bent, des te succesvoller je zult worden.

Ja dat kan, er is wel een grote kans dat je dit leuker gaat vinden en je baan uiteindelijk gaat opzeggen.

Het Plug&Pay i.c.m. Mollie Betaalsysteem staat als de betrouwbaarste Payment Service Provider bekend. Mollie Payments heeft een zeer goede reputatie op het gebied van beveiliging. Zij beschikken over een veilige SSL-verbinding waarmee jouw informatie is beschermd. Wij hebben ook geen toegang tot jouw betaalgegevens.