Deel 1

Cursus bruidskapsels maken

Start vandaag

Bruidskapsels maken

Ben jij al jááren kapster van beroep of werkzaam als bruidsstyliste in de trouwbranche? In beide gevallen, en zolang je een flinke dosis aan creativiteit beheerst, ben je van harte welkom om te starten met de 2-daagse cursus deel 1  ‘Bruidskapsels maken’. Voor deze cursus maakt het zeker niet uit of je jarenlange ervaring hebt of zelfs helemaal geen, wel is het prettig dat je de basis technieken van hairstyling/opsteken beheerst, zodat je op de dagen van de bruidskapsel cursussen alle ruimte hebt voor creëren.

Heb je totaal geen ervaring nog, ook dan ben je van harte welkom.

Wanneer je deel 1 van de 2-delige cursus hebt afgerond, ben je in staat om de meest voorkomende bruidskapsels toe te passen op jouw eigen bruiden! Denk hierbij bijvoorbeeld aan half-, hoog-, en opzij opgestoken bruidskapsels. Daarnaast leer je ook om het haar op te vullen, zonder en met het gebruik van hulpmiddelen.

Cursus bruidskapsels

Wat kun je verwachten?

Prachtige bruidskapsels. Maar, natuurlijk is dit slechts het resultaat. Wanneer je haren knipt, knip je vanuit een leidraad. Wanneer je gaat kleuren, maak je gebruik van een recept. Bij mij leer je systematisch te werk gaan vanuit patronen en vanuit die patronen ontstaan fantastische bruidskapsels waarin er genoeg ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

Tijdens deze tweedaagse cursus maak je tevens uitgebreid kennis met wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is op het gebied van bruids-hairstyling. Zo leer je veel diverse opsteektechnieken én laat ik je zien hoe je een adembenemend mooi bruidskapsel maakt met en zonder enige toevoeging van vulling en/of extensions. Let op, de technieken en kapsels die behandeld worden in deel 1 komen niet terug in deel 2!

Wat zit er in?

DE lesstof

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

*Krultangen en Crimper zijn eventueel te koop, zie webshop 

Alle

Prijzen

Zie de cursus als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van de twee intensieve dagen, ligt er een officieel certificaat van deelname op je te wachten! De prijs van deze cursus bedraagt €499,- excl. btw (het certificaat zit hierbij in).

Liever een betalingsregeling? Neem hiervoor eerst even contact op. Houd er rekening mee dat je bij de aanmelding éénmalig €195,- excl. btw aanbetaalt – deze aanbetaling wordt automatisch verrekend met het lesgeld. De factuur met het overige lesgeld die je ontvangt, dient vier weken vóór de start van de cursus te zijn voltooid 

Boeken

MAAK EEN AFSPRAAK

Op jouw cursusdagen staat de koffie klaar vanaf 09.45 uur in mijn academy op de Pampuslaan 159 in Weesp. We starten om 10.00 uur en de dag eindigt rond 16.00 uur. Goed om te weten (en niet geheel onbelangrijk) is dat er op beide dagen, tussen 12.30 en 13.15 uur, een geheel verzorgde lunch klaarstaat!

Heb je liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.