Deel 2

Cursus bruidskapsels maken

Start vandaag

Bruidskapsels maken

Na het volgen van deel 1, is het uiteraard tijd voor het volgende deel! Gedurende deze 2-daagse cursus gaan we nét wat dieper in op het creëren van bruidskapsels en zullen de technieken vanzelfsprekend wat ingewikkelder zijn.  We zoeken hier pure, exclusieve bruidskapsels op én focussen ons op de speciale technieken.

Ik leer je wat de voordelen zijn van het werken in patronen, hoe je jezelf verzekert van de juiste fundering en eventuele houdbaarheid én ik laat je vele opsteektechnieken zien (deze komen niet voor in deel 1). Eigen inbreng vind ik onwijs belangrijk, hierdoor ben je na deze cursus in staat om, in combinatie met jouw eigen creativiteit, héél mooi resultaat te boeken. Benieuwd naar de kapsels die we maken in deel 2? Deze zie je hieronder afgebeeld.

Cursus bruidskapsels

Wat kun je verwachten?

De kapsels die je leert maken tijdens de lessen van deel 2, komen hoofdzakelijk tot stand met extensions. De bijbehorende technieken die je leert, worden niet besproken en getoond in deel 1. Eigenlijk kan het één dus niet zonder het ander: wanneer je beide cursussen volgt, ben je aan het eind een echte pro in het mixen van jouw eigen style, in combinatie met de algemene technieken. Zo creëer je een uniek en prachtig handwerk aan bruidskapsels!

Je maakt kennis met mijn werkwijze – een manier van werken die is ontstaan door deels geleerde kennis en deels zelf aangeleerde tricks. Na deze lessen ben jij als geen ander in staat om de meest fantastische bruidskapsels te maken.

Technieken/kapsels die behandeld worden tijdens de trainingen zijn oa als volgt:

Wat zit er in?

DE lesstof

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

*Krultangen en Crimper zijn eventueel te koop, zie webshop 

Alle

Prijzen

Zie de cursus als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van de twee intensieve dagen, ligt er een officieel certificaat van deelname op je te wachten! De prijs van deze cursus bedraagt €499,- excl. btw (het certificaat zit hierbij in). De kosten voor de cursussen en workshops die je volgt bij Baron Academy, kun je voor 100% opvoeren als bedrijfslast en de btw is verrekenbaar.

Liever een betalingsregeling? Neem hiervoor contact op en houd er rekening mee dat je bij de aanmelding éénmalig €195,- excl. btw aanbetaalt – deze aanbetaling wordt automatisch verrekend met het lesgeld. De factuur met het overige lesgeld die je ontvangt, dient vier weken vóór de start van de cursus te zijn voltooid.

Boeken

MAAK EEN AFSPRAAK

Op jouw cursusdagen staat de koffie klaar vanaf 09.45 uur in mijn academy op de Pampuslaan 159 in Weesp. We starten om 10.00 uur en de dag eindigt rond 16.00/16.30 uur. Goed om te weten (en niet geheel onbelangrijk) is dat er op beide dagen, tussen 12.30 en 13.15 uur, een geheel verzorgde lunch klaarstaat!

Heb je liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.