Van Passie naar Professie en Circle of the Bride
MEEST GEKOZEN

Combideal

Combideal

Inhoud van dit product

Online training Circle of the Bride

Online training Van Passie naar Professie

Van Passie naar Professie en Circle of the Bride

Waarom zou je voor mij kiezen?

De kans is groot dat je mij kent als Kelly van de Baron Academy. Maar, wat je misschien niet weet, is dat ik vóór die tijd een succesvolle bruidsstyliste ben geweest. Zo verzorgde ik de kapsels van ruim 10 tot 14 bruiden per maand (en dan heb ik een aantal van hun gasten nog niet meegeteld). In mijn jaren als bruidsstyliste heb ik veel gezien, gedaan én geleerd, waardoor ik inmiddels onwijs veel kennis bezit. Als je het mij vraagt, is kennis macht, maar delen kracht. Ik ben dan ook heel enthousiast om jou te ondersteunen gedurende de klim naar jouw eigen, succesvolle bedrijf.

In dit prachtige programma, deel ik mijn inzichten en kennis vanuit mijn visie als bruidsstyliste. De een zal het oppakken als tips, terwijl de ander het misschien ziet als een duwtje in de juiste richting voor het opzetten van een bedrijf. Al met al hoop ik in ieder geval dat je jouw persoonlijke waarde uit de module weet te halen en dat je leert denken en handelen als een echte onderneemster. Want… We beginnen dit vak allemaal uit liefde en passie. Het ondernemen krijgen we er gratis bij!

Reviews

Deze cursisten gingen je voor

Nog niet overtuigd?

Veelgestelde vragen

Direct nadat je de online betaling hebt voltooid, ontvang je een code waarmee je kunt inloggen in de exclusieve leeromgeving. Vanaf dit moment kun je 24 uur per dag, 7 dagen in de week en overal ter wereld met de lesstof aan de slag. Het enige wat je nodig hebt is, vanzelfsprekend, een werkende internetverbinding.

Dat kan zeker! Het programma is speciaal gemaakt voor iedereen die vanuit passie en liefde bruidshaar en bruidsmake-up verzorgt. Het maakt dan ook niet uit of je een beginnende bruidsstyliste bent die graag de allereerste stappen wil zetten naar professionaliteit, of dat je al jaren actief bent binnen het vak, maar nog veel meer werk zou willen hebben én persoonlijk wil groeien.

Absoluut niet. Wanneer jij start bij het programma ‘Van Passie naar Professie’, kun je heel gemakkelijk doorstromen naar ‘Circle of the Bride’ en vervolgens naar ‘Profit’.

Simpel! Niemand start ‘zomaar’ een bedrijf, toch? Je laat niet zonder reden een logo ontwikkelen, of een website online zetten. Wat wil jij vertellen, wat wil je uitdragen en wie is jouw ideale klant? Sterker nog, hoe ga je deze ideale klant bereiken? De allereerste stappen die je zet, hebben heel veel invloed op de weg die jij aflegt naar professionaliteit. Juist om deze reden vind ik ze zo belangrijk en deel ik ze dan ook graag met je. Zie het als het maken van een bruidskapsel: zonder fundering heb je toch ook niets?

100%! Ik heb het programma van A tot Z ontwikkeld om te leren ondernemen en jij, als hobbyist, haalt hier de belangrijkste onderdelen uit. Wie weet maak je later wel van je hobby je beroep? Dan heb je in ieder geval een mooie basis. Hoe mooi zou dat zijn? Zeg nooit, nooit!

Ja, dat kan! Volg de stappen uit het programma op systematische wijze en je zult merken dat het prima te doen is naast jouw fulltimebaan. Pas wel op: er is een grote kans dat je het online programma leuker gaat vinden en je huidige baan uiteindelijk zal opzeggen…

Het is helemaal aan jou in hoeverre je hier een business van maakt. Ik lever je de kennis, inzichten, opbouw en begeleiding, maar jijzelf zal o.a. de uiteindelijke jouw positionering in beeld moeten brengen. Het is dus zeker een feit dat je zelf zal moeten doen om de stappen te kunnen zetten. Hoeveel tijd je hieraan besteedt is dus echt aan jou. Houd wel in gedachten: hoe fanatieker je bent, hoe succesvoller je aan het einde van het programma zal zijn.

Dit programma wordt ook wel gezien als een echt DIY-programma (do it yourself), waarbij je geen persoonlijke begeleiding nodig hebt. Natuurlijk is het logisch dat je gaandeweg met vragen zit en het is heel belangrijk dat je deze noteert: de meeste vragen zullen gedurende het programma namelijk vanzelf worden beantwoord. Mocht het tóch zo zijn dat je behoefte hebt aan live coaching of een 1 op 1 skypesessie, dan is er de mogelijkheid om uren af te kopen.

Iedere 2 weken ontvang je 1 les en 1 werkboek. Het werkboek is makkelijk te printen, zodat je de bijbehorende stappen in een paar uur kunt zetten.

Door de toegankelijke lessen wordt het volgen van de onlinetraining niet als moeilijk ervaren. Iedere les bestaat uit duidelijke informatie en ook een begeleidende video. Daarnaast zijn er inspirerende, leerzame opdrachten.

Dit is een vraag met voor ieder een ander antwoord. Voor de een zal het namelijk voor 20% nieuwe, waardevolle informatie opleveren en voor de ander 80%. Waar jij, als bruidsstyliste, staat na het afronden van dit programma, hangt af van het niveau wat je bezit voordat je begint. Onthoud wel: ‘maar’ 20% waardevolle informatie, kan uiteindelijk 80% meer winst opleveren. (Dit staat ook wel bekend als de Wet van Pareto en komt ook uitgebreid aan bod in het programma)!

Nee, dit is er niet. Wel kan ik je garanderen dat je, wanneer je alle stappen doorloopt, een toekomst kan gaan ontwikkelen als succesvolle bruidsstyliste. Doe je dit niet, of besluit je naar eigen inzicht te ondernemen, dan kan ik dit onmogelijk garanderen.

Het betaalsysteem waar ik mee werk (Mollie Payments) staat bekend als de meest betrouwbare Pay Service Provider. Mollie Payments heeft een zeer goede reputatie op het gebied van beveiliging en beschikt over een veilige SSL-verbinding die jouw informatie 100% beschermd. Ook ik heb hierdoor geen toegang tot jouw betaalgegevens.

Wanneer jouw bedrijf staat ingeschreven in Nederland of België kan je de gemaakte kosten aftrekken van de belasting. Ben je nog niet gestart met je bedrijf, maar dat wel van plan? Dan is het, nog vóór je bent ingeschreven bij de KvK, ook mogelijk om deze investering terug te krijgen van de belasting. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de Belastingdienst zelf.

Ik heb er bewust voor gekozen om dit programma, met superveel content, voor een heel lage prijs aan te bieden. Dit zodat jij in staat bent om de investering met gemak terug te verdienen én direct geld weet te maken voor jouw eigen business.

COMBIDEAL

Van Passie naar Professie en Circle of the Bride
99 excl. BTW
  • Dit product bevat:
  • Online training Van Passie naar Professie
  • Online training Circle of the Bride
actie