Baron Academy | Hét opleidingsinstituut voor toekomstige bruidshairstylisten

Baron Academy | Hét opleidingsinstituut voor toekomstige bruidshairstylisten

Inspiratie, zelfontwikkeling en alleen de allermooiste bruids- en opsteekkapsels voor jouw klanten!

Mag ik je iets vragen? Droomde jij als klein meisje van die ene mooie dag waarop jij je mocht voelen als een échte prinses? Of was het juist jouw wens om die dromen van al die meisjes waar te maken?

Mijn naam is Kelly Baron, 35 jaar jong en ik heb er altijd al van gedroomd om die dromen uit te laten komen! Inmiddels ben ik met Kelly Baron BV ruim 14 jaar werkzaam als freelance make-up artist & bruidsstyliste en maakte ik tot voor kort, ieder jaar zo’n 45-60 bruiden klaar voor de mooiste dag van hun leven. Inmiddels heb ik een succesvolle Academy zowel online als offline én mag ik dus toch eigenlijk wel zeggen dat ik mijn droom leef!

“Als kroon op mijn werk heb ik de Dutch Wedding Award 16/17 voor Beste Bruidshairstylist en Bruidsvisagist gewonnen!”

Door mijn enthousiasme voor het vak te combineren met de opgedane kennis en ervaring, geef ik met Baron Academy kwalitatieve, professionele bruidskapsel en opsteekcursussen!

Ik zeg altijd dat ik genoeg heb geleerd, maar nog lang niet uitgeleerd ben. Dit is dan ook de reden dat ik mijzelf blijf trainen en mijn ervaring en kennis graag deel met jou, als toekomstig bruidshairstylist. Ik zie mijn klanten als mijn leerschool en vind het dan ook ontzettend leuk om te leren van anderen. Dat wat ik in de afgelopen jaren heb geleerd, draag ik graag over aan aanstormend talent; een passie die ervoor heeft gezorgd dat ik, naast Visagie Baron, in het diepe sprong met Baron Academy en Succesvolle bruidsstyliste.

“Ik reik je mijn werksysteem aan en leg mijn geheimen, tips en tricks open en bloot op tafel.”

Gedurende de cursus leer ik je om een startpunt te creëren, overzicht te houden én om de juiste fundering te leggen. Na het voltooien van de cursus ben je in staat om het geleerde toe te passen in de praktijk en helemaal klaar om jouw eigen stijl te ontdekken en verder te ontwikkelen. Een kappersachtergrond is zeker niet van belang, daarentegen zijn creatieve vingers en inzicht van grote waarde!

Dus, wil jij je vaardigheden verbeteren, ben je op zoek naar tips óf ben je, net als ik, klaar om jouw droom waar te maken? Neem dan even lekker de tijd om alle cursussen te bekijken, neem contact met mij op en/of schrijf je in!

Heb ik je nog niet (genoeg) overtuigd van mijn kunnen? Dít is waarom jij, als aanstormend bruidshairstylist, zou moeten kiezen voor Baron Academy:

 • – Winnaar van de DWA 16/17 Beste Bruidshairstylist en Bruidsvisagist van Nederland
 • – Professionele bruidskapsel cursussen, ontstaan vanuit mijn carrière als zelfstandige bruidsstyliste en altijd volgens de nieuwste trends
 • – Al meer dan 500 trainingsdagen mogen verzorgen
 • – We gaan aan de slag met oefenhoofden met real human hair én oefenstandaard
 • – Je hebt clip-in extensions, vullingen en een carmenset tot je beschikking tijdens de cursussen
 • – De cursussen worden gegeven in een studio met ruime werkplekken
 • – Het leslokaal is voorzien van 4 afzuigers voor schone lucht en airco
 • – Inclusief gratis parkeergelegenheid
 • – De groepen bestaat uit maximaal 9 personen, waardoor er genoeg tijd is voor persoonlijke begeleiding
 • – Naast de cursussen worden er ook diverse workshops aangeboden om te je te blijven inspireren
 • – Daarnaast is er de mogelijkheid om complete werkpakketten te kopen via de speciale BaronAcademy webshop
 • – Na afloop van de cursus ontvang je een officieel certificaat van deelname, plus een online stempel van deelname!
 • – Wil je je als bruidsstyliste meer profileren op de markt, volg dan een programma in de online academy Succesvolle Bruidsstyliste op www.succesvollebruidsstyliste.nl

Mocht je na het uitpluizen van mijn website en het doorlezen van de diverse cursussen nog vragen en/of misschien een speciaal verzoek hebben (denk aan bijvoorbeeld privécursussen), bel dan gerust naar 06-48554277 en ik vertel je persoonlijk over de diverse mogelijkheden!

 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

[siteorigin_widget class=”facebook_widget”][/siteorigin_widget]