Workshop

Glam curls

Een trend van 2021

Wat kun je verwachten?

Een beetje krullen en klaar is kees zou je zeggen, maar nee helaas… Wellicht ziet het er simpel uit en eerlijk gezegd, het is ook simpel! Maar, je moet wel de juiste manier van producten weten te gebruiken, de juiste richting met krullen weten en de juiste technieken om het mooi in 3D te laten verlopen. Ik zou zeggen, kom langs en geniet van deze geweldige workshop bij mij.

Invulling van de avond

Wat gaan we doen?

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

*Krultangen zijn eventueel te koop, zie webshop 

Alle

Prijzen

Zie de workshop als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van deze training, ligt er een officieel certificaat op je te wachten! De prijs van de workshop bedraagt in 2021 €99,- excl. btw (het certificaat zit hierbij in). 

Wist je dat: De kosten voor de cursussen en workshops die je volgt bij Baron Academy, kun je onder bepaalde voorwaarden fiscaal tot 100% aftrekken van de belasting.

Boeken

MAAK EEN AFSPRAAK

Op jouw cursusdagen staat de koffie klaar vanaf 09.45 uur in mijn academy op de Pampuslaan 159 in Weesp. We starten om 10.00 uur en de dag eindigt rond 16.00 uur. Goed om te weten (en niet geheel onbelangrijk) is dat er op beide dagen, tussen 12.30 en 13.15 uur, een geheel verzorgde lunch klaarstaat!

Heb je liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.