Workshop

Downstyles

De trend van 2021

Soft romantic downstyles

Yes, het kon natuurlijk niet uitblijven, als trend van 2021 is het onmisbaar om alle fijne kneepjes te leren van dit geweldige kapsel, welke op vele manieren door het mixen van technieken tot uiting gebracht kan worden. Het doel van deze training is, om jou te inspireren met het snelle downstylen van lang haar i.c.m. een stevige voorbereiding doormiddel van de juiste producten.

Het is alleen mogelijk om deel te nemen aan deze workshop als je minimaal een cursus of combi training hebt afgerond, dit omdat wij deels terugvallen op het geleerde. Maar wil je heel graag deze training volgen en heb je al veel ervaring in het maken van kapsels, overleg dan gerust met mij. 

Workshop soft romantic downstyles

Wat kun je verwachten?

Na deze workshop ben jij instaat om op verschillende manieren een Soft Romantic Downstyle te kunnen maken. Het verschil zit tussen een Mermaid en een Soft Romantic downstyle, is totaal iets anders en voor de Soft Romantic Downstyles leer je dan ook vele tips en tricks om snel op te kunnen steken.

Wat gaan we doen?

Invulling van de avond

Het benodigde lesmateriaal

Dit stel ik beschikbaar

Dit neem je zelf mee:

*Krultangen en Crimper zijn eventueel te koop, zie webshop 

Alle

Prijzen

Zie de workshop als een investering in jouw eigen bedrijf, want aan het einde van deze training, ligt er een officieel certificaat op je te wachten! De prijs van de workshop bedraagt in 2021 €119,- excl. btw (het certificaat zit hierbij in).

Wist je dat: De kosten voor de cursussen en workshops die je volgt bij Baron Academy, kun je onder bepaalde voorwaarden fiscaal tot 100% aftrekken van de belasting.

Boeken

MAAK EEN AFSPRAAK

Op de dag van de workshop staat de koffie klaar vanaf 18:30 uur aan de Pampuslaan 159 in Weesp. We starten om 19.00 uur en eindigen rond 21:30/22:00 uur.

Heb je liever even telefonisch contact? Ook dat is mogelijk! Je kunt mij tijdens kantooruren bereiken op 06-48554277.